Om oss

Lidköpingshusbilar är ett företag som vänder sig till dig som uppskattar personlig service och kontakt samt riktigt konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett privatägt företag som idag säljer c:a 500st fordon/år och har en omsättning på c:a 230 miljoner kronor.1 Augusti  2013 började Niklas Johansson som då var 37 år som säljare på Lidköpings Husbilar. Endast en anställd fanns då på företaget. Ioch med etta började företagets nystart och återuppbyggnad efter ett par tröga år och för hög personalomsättning. 1 juni 2014 köpte Niklas Johansson 50% av Lidköpings Husbilar AB och 1:a Juni 2015 även de sista aktierna i företaget. Vi bytte i samband med den omstruktureringen namn till Lidköpings Husbilar AB. Niklas arbetar som VD, säljare, rekonditionerare och lite verkstad än idag.

Idag har företaget vuxit och vi är 12st anställda för försäljning, administration, reparationer, service, städ, tvätt & rekonditionering utav våra försäljningsobjekt.

Verkstadsarbeten såsom reparationer, utrustning utav nya samt begagnade fordon, fukttester samt reparationer efter anmärkningar på dessa sköter vi idag i vår nybyggda verkstad med mycket kompetent personal.

Vi reparerar alla på marknaden förekommande märken i vår verkstad, både på bodel samt motor och chassie.

Vi är idag återförsäljare utav Weinsberg, CI, Roller Team & Giottiline husbilar. Vi tar naturligtvis hem en hel del andra märken utöver dessa.

Vi har en önskan och förväntar oss att kunder som kommer till oss skall känna sig välkomna och få en nära personlig kontakt med oss.

 

Välkomna till Lidköpings Husbilar AB

 Niklas Johansson med personal

Hitta till oss

  • Råda Mossevägen 10, 531 59 Lidköping

Öppettider

Måndag-Fredag 09.00-17.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag 10.00-13.00
Övrig tid enligt ök på telefon
Måndag-Fredag 07.00-16.00