Om oss

Lidköpingshusbilar är ett företag som vänder sig till dig som uppskattar personlig service och kontakt samt riktigt konkurrenskraftiga priser.

Vi är ett relativt litet företag som idag säljer c:a 200st fordon/år och har en omsättning på c:a 60 mkr. 1 Augusti  2013 började Niklas Johansson 39 år på Lidköpings Husbilar. Då började vår ”nystart och återuppbyggnad” utav företaget efter ett par tröga år och lite för hög personalomsättning. 1 juni 2014 köpte Niklas Johansson 50% av Lidköpings Husbilar AB och 1:a Juni 2015 köpte Niklas hela företaget. Vi bytte i samband med den omstruktureringen namn till nuvarande. Niklas arbetar som VD & säljare, vi har också ett par man anställda för försäljning, reparationer, service, städ, tvätt & rekonditionering utav våra försäljningsobjekt.

Verkstadsarbeten såsom reparationer, utrustning utav nya samt begagnade fordon utav mer avancerad karaktär, fukttester samt reparationer efter anmärkningar på dessa lämnar vi till HG:service i Lidköping, ett serviceinriktat företag med många års erfarenhet i branschen.

De är auktoriserade på Polar och Solifer men klarar de flesta på marknaden förekommande märken.

Vi har en önskan och förväntar oss att kunder som kommer till oss skall känna sig välkomna och få en nära personlig kontakt med oss.

 

Välkomna till Lidköpings Husbilar AB

 

Niklas Johansson VD